КЕТЪРИНГ И ВЕГАНСТВО
КЕТЪРИНГ И ВЕГАНСТВО

КЕТЪРИНГ И ВЕГАНСТВО

Кетъринг услугите с веган меню

Има много дебати по темата за веганските диети в хотелиерството и кетъринг индустрията. Много хора твърдят, че веганската диета е пълна с ползи за здравето, докато други твърдят, че е свързана с различни диетични проблеми. Също толкова хора твърдят, че веганската диета е свързана с пълна забрана на животински продукти.

Тъй като кетъринг индустрията е фокусирана главно върху обслужването на нуждите на своите клиенти, важно е хората, които участват в индустрията, да изразяват мнението си по темата. Ето защо кетеринзите се ангажират да предоставят възможно най-доброто обслужване на своите клиенти. Членовете на екипа им са винаги готови да отговорят на нуждите на своите клиенти и могат да измислят иновативно и здравословно меню, което да се погрижи за тяхното специално събитие.

Независимо дали поради здравословен проблем или морално задължение да избягват да ядат месо, кетеринг компаниите се ангажират да предоставят възможно най-добрите възможности за веганска храна на своите клиенти. Добрите кетъринг компании винаги са готови да въведат най-новите и приемливи заместители на месото.

Ето няколко примера:

Произходът на Tempeh може да бъде проследен обратно в Индонезия, където се прави от ферментирали зърна и соеви зърна. Този вид ястие изисква подготовка, преди да може да се сервира.

Сейтанът е вид производно на пшеницата, което обикновено се използва като заместител на пилешкото. Смята се и за източник на протеини.

За тези, които са вегани, има други начини да си набавят протеини, които не са толкова вредни за тялото им, колкото заместителите на месото. Едни от най-популярните са пълнозърнестите храни, които са пълни с хранителни вещества и фибри.

Един от най-популярните източници на протеин за вегански диети са бобовите растения. Други популярни вегански хранителни продукти включват черноок грах, леща и фъстъци. Те могат да се използват като част от креативна салата.

Ние от CateringsForHope вярваме, че можем да превърнем благотворителноста в нещо желано, отговорно и масово.

„БИНОВИС“ ООД

Всички права са запазени © 2022. | www.cateringsforhope.bg