Помощ-FAQ или Често задавани въпроси
1. Защо да се регистрирам? Как да се регистрирам?

Регистрацията в CateringsForHope е необходима за да можеш да изпращаш запитвания и след проведено събитие да получиш кешбек, който можеш да дариш или изтеглиш. Можеш да се регистрираш, като избереш „Вход“ от горния десен край на страницата. За бърза регистрация можеш да използваш профила си във Фейсбук (Facebook) или Гугъл (Google).

2. Как да направя запитване? / как да направя запитване до всички?

Когато влезеш в подробна страница на някой кетъринг или сватбена агенция, отдясно ще видиш бутон „Изпрати запитване“ – въвеждаш информацията, която ти е необходима за твоето събитие и я изпращаш до конкретния кетъринг или сватбена агенция. За да спестиш време, можеш да изпратиш едно и също запитване до няколко кетъринг компании или до всички – от главното меню (в горния край на страницата) избери бутона „Запитване до всички“ - въвеждаш информацията, която ти е необходима за твоето събитие и я изпращаш до избрани от теб кетъринг компании или сватбени агенции или до всички, едновременно.

3. Как да си изискам кешбека?

Можеш да изискаш своя кешбек след като си направил запитване през CateringsForHope и след като получиш фактура за осъществено събитие. Влизаш в профила си, отиваш на меню „поискай кешбек“, от списъка избираш компанията, която е осъществила събитието, въвеждаш данните на фактурата – стойност, дата и номер на фактурата и избираш бутона „поискай кешбек“. Подадените данни се проверяват и максимум до 7 дни ще получиш своя кешбек, като сумата ще се добави в профила ти, в меню „портфейл“ от където можеш да избереш да дариш натрупаната сума или да я изтеглиш.

4. Как да даря кешбека? Как да си изтегля кешбека?

Сумите от кешбек се натрупват и пазят във виртуален портфейл. Влизаш в профила си, отиваш на меню „портфейл“ – ще видиш натрупаната сума от кешбек. Отдясно има три бутона „Изтегли всичко“, „Дари всичко“ и „Дари половината и изтегли половината“. Когато избереш да дариш сумата ще можеш да избереш, от падащо меню, каузата, за която желаеш да помогнеш. Ако се колебаеш, можеш да разгледаш всички каузи от бутона „виж всички каузи“. След като избереш кауза и натиснеш бутона „Дари“, сумата в портфейла ти ще се нулира, а ние ще я преведем на избраната от теб кауза и ще получиш официален сертификат на твое име за твоето дарение от благотворителната организация, която отговаря за тази кауза.

5. Как да разгледам и избера кауза, за която да даря и помогна?

От главното меню на страницата (в горния край) можеш да избереш „Каузи“ от където да разгледаш и намериш кауза, на която да помогнеш. Можеш да сортираш каузите по категория.

6. Как да съм сигурен, че каузите са истински?

Каузите, които виждаш в CateringsForHope са реални и проверени, като те се обслужват официално от легитимни благотворителни организации в България, с които CateringsForHope си партнира. Можеш да разгледаш подробно организациите, които обслужват каузите, от главното меню - „Благотворителни организации“.

7. Има ли контрол над даренията и платформата?

Ние държим на това, всички процеси да бъдат максимално прозрачни и открити. Платформата на CateringsForHope и даренията, които минават през нея се контролират, поне веднъж годишно, от независима одиторска компания, благотворителни организации и официалните държавни органи и институции на република България. От главното меню – „Одит на даренията“ може да се запознаете с подробна информация свързана със всички дарения – веднъж годишно се публикуват подробни данни за даренията преминали през платформата на CateringsForHope.

8. Кой седи зад платформата? - собственици и отговорни лица.

Платформата на CateringsForHope е собственост на фирма „БИНОВИС“ ООД с ЕИК:201720444 и Материално отговорни лица и управители: Борис Цигов и Мартин Грозев. Системата на работа на платформата е защитена с Патент и Полезен модел, както и със защитени авторски права и регистрация в Библиотеката на Конгреса на САЩ.

9. Как и къде се съхраняват личните ми данни? За какво се използват личните ми данни? Имат ли достъп трети лица и/или компании до личните ми данни?

Личните ти данни, като Име, банкова сметка и адрес на електронната ти поща се съхраняват в криптирана база-данни на хостинг сървъра на CateringsForHope. При изпращане на запитване до кетъринг компании или сватбени агенции, предоставените от теб лични данни, които ти сам решиш да напишеш в самото запитване, се изпращат директно до съответно избраните от теб компании. Когато желаеш да изтеглиш своя кешбек, се нуждаем от твоята банкова сметка, за да можем да ти преведем сумата. Всички твои лични данни не се предоставят, отдават, копират или продават на трети лица и/или организации и/или юридически лица.

10. Как да си изтрия профила? Как да бъда “забравен”?

Ако желаеш да изтриеш профила си и личните данни, които го съпътстват е необходимо да ни изпратиш писмо по електронната поща или да използваш формата за контакт с нас. Наш сътрудник ще се свърже с теб, за потвърждение и ще получиш на електронната си поща официално писмо от нас, съдържащо входящ номер, свързан с твоето искане и процедурата по заличаване на личните ти данни от платформата на CateringsForHope, съобразена с правилата за използване на личните данни и GDPR.

Новини и статии

Последни статии

Съвети за кетъринг за следващото ви корпоративно събитие
Съвети за кетъринг за следващото ви корпоративно събитие

Следните съвети ще ви помогнат да организирате успешно корпоратив...

2023-04-06
Сватбена street food
Сватбена street food

всичко, което трябва да знаете...

2023-03-09
КЕТЪРИНГ И ВЕГАНСТВО
КЕТЪРИНГ И ВЕГАНСТВО

Кетъринг услугите с веган меню...

2023-01-21
Перфектния график за сватба
Перфектния график за сватба

Как да планирате перфектния график за сватбения ден?...

2023-01-04

Ние от CateringsForHope вярваме, че можем да превърнем благотворителноста в нещо желано, отговорно и масово.

„БИНОВИС“ ООД

Всички права са запазени © 2022. | www.cateringsforhope.bg