Сватбена street food
Сватбена street food

Сватбена street food

всичко, което трябва да знаете

Планирате ли да промените сватбения си кетъринг?

Има много тенденции, които се случват в сватбената индустрия в момента и наличието на улична храна на вашето събитие е чудесен начин да включите тази концепция.
Уличната храна може да се използва по различни начини на сватба. Например, ако двойка иска гостите им да ядат храната заедно, тогава може да се осигури банкет в стил улична храна.
Чудесен начин да включите уличната храна във вашето събитие е като имате дълга банкетна маса, която включва цялата храна в средата. Това е неформален и забавен начин за хранене.


Традиционният сватбен кетъринг обикновено е по-скоро като сребърен сервиз с тристепенно хранене с план за маса, чието планиране отнема месеци. Има и различен подход към сватбения кетъринг. Може красива плевня, която се намира в провинцията, а отворените кухни са разположени навъън. Сватбата е базирана около плевнята и невероятната обстановка.
Имама голямо разнообразие от възможности, от които може да избирате, когато става въпрос за сватбен кетъринг. Например, ако планирате сватба на огнище, тогава може да се предоставят цели агнета или пилета.

За вегетарианците може също така да се предостави разнообразие от опции, като варена тиква от пепел и гремолата.
Ако не сте фен на Asado pit, тогава все още можете да се насладите на улична храна от една от отворените кухни. Някои от  възможностите за храна включват купички, такос , пици. Те могат да се сервират като основно ястие или опция за вечерна храна.


Уличната храна е по-бюджетна от традиционния сватбен кетъринг. Неформалният характер на предложенията за улична храна позволява на двойките да харчат парите си за други аспекти на сватбения си ден.
Нарастващият брой хора, които избират да имат по-небрежна сватба, накара много двойки да преосмислят сватбените си планове. Вместо да планират традиционна сватба, много двойки избират по-неформална сватба. Това доведе до отдалечаване от традиционната идея за сватба.
 

Ние от CateringsForHope вярваме, че можем да превърнем благотворителноста в нещо желано, отговорно и масово.

„БИНОВИС“ ООД

Всички права са запазени © 2022. | www.cateringsforhope.bg