Каузи

Бъдеще за Димона!

Малката Димона е с диагноза аутизъм. Детето се нуждае от специализирана терапия, която родителите му нямат възможност да осигурят.

Официална страница на кампанията

За кампанията

Димона е с диагноза „Детски аутизъм“ от втората си година, когато спира да говори. Направени са й психологични изследвания с препоръки за посещение на дневен център със специализирано подпомагане, но родителите не отчитат подобрение и се насочват за консултация към клиника по детска неврология „Проф. Д-р Бурак Татлъ“ в Истанбул.

Проф. Татлъ препоръчва 120 сеанса физиотерапевтичен лагер, медицински прегледи и генетични изследвания на стойност 15 000 евро. След това ще се изготви план за лечение.

letter5-годишната Димона се ражда здрава и в първите две години от живота й нищо не подсказва обрата, който предстои. Докато един ден родителите й забелязват промяна в дъщеричката си. Тя спира да ги забелязва, затваря се в себе си и не говори. След консултации със специалисти родителите чуват диагнозата "аутизъм".

Целта

От турска клиника са готови да работят с Димона. За да започне терапията обаче е нужно да се направят важни изследвания, без които лечение не може да започне.

Само те ще струват на семейството 15 000 евро, а те не разполагат с такива средства. Затова се обръщат за помощ към дарители!

Ние от CateringsForHope вярваме, че можем да превърнем благотворителноста в нещо желано, отговорно и масово.

„БИНОВИС“ ООД

Всички права са запазени © 2022. | www.cateringsforhope.bg